sunnuntai 19. helmikuuta 2017

Muita kirjablogeja

Tänään 19.2. vietetään kristillisen kirjan pyhää. Ennen kuin itse alan viettää päivää asiaankuuluvasti lukien, ajattelin kertoa joistain muista kirjablogeista, joita olen tässä löytänyt. Näissä kaikissa löytämissäni kirjoitetaan sekä maallisista että hengellisistä kirjoista. Niihin kannattaa tutustua.

Niin, sivullani on kyllä linkki luterilainen.net -sivulle, jossa blogataan pelkästään kristillisistä kirjoista. Se löytyy sivultani oikeasta alareunasta. Mutta tässä niitä muita blogeja:

Juuri äsken löysin tämän: siskolatvus.blogspot.fi  Blogin pitäjä Sisko Latvus on itsekin kirjoittanut joitain hengellisiä kirjoja. Hän pitää näköjään myös antikvariaattia.

Toinen viime aikojen löytö on kaikkeakirjasta.blogspot.fi  Siellä kerrotaan välillä kristillisistä romaaneista, mutta muistakin kristillisistä kirjoista, esimerkiksi luin sieltä kerran jostain Lutherin kirjasta.

Samoin sheferijm.blogspot.fi kirjoittaa maallisten kirjojen lisäksi myös kristillisistä, niin myös tuhansiasivuja.blogspot.fi

En tiedä näistä kaikista bloggaajista, mitä kirkkokuntia tai herätysliikkeitä he mahdollisesti edustavat, mutta hyvistä kirjoista he ovat kirjoittaneet. Mutta jos joku tänne blogiini eksynyt kaipaa helluntailaista näkökulmaa, niin tietääkseni blogin tuulinenmaa.blogspot.fi pitäjä edustaa sitä. Hän kirjoittaa kirjojen ohella myös kahvista, siispä kahvin ystävät mars sinne!

Voihan olla, etteivät tässä vielä ole edes kaikki tietämäni uskovaiset kirjabloggaajat, mutta tässä nämä tähän asti löytämäni.

Hyvää kristillisen kirjan pyhää! Lukemisiin!

Lisäys: Myös liioliilukee.blogspot.fi -blogissa tulee tulevaisuudessa olemaan myös kristillisiä kirjoja, lähinnä ortodoksisesta näkökulmasta, mutta myös muuta.

Ja Tahaton lueskelija -blogissa on samoin muun ohella myös kristillisiä kirjoja.

Jos sinulla tai jollain muulla on blogi, jonka linkin voisi tänne vielä lisätä, niin kerrohan minulle!

2 kommenttia:

  1. Yritän saada omaan kirjablogiini juttua myös kristillisistä kirjoista. Tarkoittaa lähinnä ortodoksista näkökulmaa. Joskus jotain muutakin. Juuri luin Martti Lindqvistin Toivosta ja epätoivosta, mutta koska kirja ihme kyllä ei koskettanut minua tarpeeksi (??), taidan jättää postaamatta. En muuten tiennytkään, että on kristillisen kirjan pyhä tänään.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hyvä tietää - lisäänpä tuohon postaukseen linkin sinunkin blogiisi. En minäkään olisi tiennyt kristillisen kirjan pyhästä muuten, mutta seurakuntalainen.fi-sivulla oli juttua siitä.

      Poista

Kommentit ilahduttavat ja ovat tervetulleita! Ne julkaistaan tarkistuksen jälkeen. Sellaisia kommentteja, joissa yritetään käännyttää minua opillisissa kysymyksissä, kuten kasteasiassa, en kuitenkaan enää julkaise.