lauantai 23. joulukuuta 2017

Siunattua joulua!

Kiitos kaikille blogini seuraajille kuluneesta vuodesta! Tässä vaiheessa toivotan teille siunattua Vapahtajamme syntymäjuhlaa.

Blogista löytyy jouluaiheista lukemista, kun klikkaa tunnistetta "joulu". Siellä on neljä kirjaa: Ann Voskampin Lahjoista suurin, Olavi Rimpiläisen Kun Jumala tuli ihmiseksi - Piispa Olavin joulukirja, Karl Robert Hansenin "Ja tapahtui niinä päivinä, että..." ja tuntemattoman kirjoittajan Joulu Lutherin kotona. 

Löytyväthän ne myös klikkaamalla tätä linkkiä.

Eilen ja tänään kirjoitin blogiin pienistä kirjasista, joiden aiheena olivat stressi ja kärsimys. Nekin voivat olla monelle ajankohtaisia myös jouluna. Kaikki ei ole pelkkää idylliä ja kiiltokuvaa meidän elämässämme joulunakaan.

Mutta olitpa iloinen tai surullinen, pirteä tai väsynyt, terve tai sairas, onnistunut tai epäonnistunut tänä jouluna, Jeesus on kanssasi. Hän syntyi tänne juuri sinua varten. Ja sanoi: "Eivät terveet tarvitse parantajaa, vaan sairaat..."

5 kommenttia:

 1. Ihanaa joulun aikaa sinulle. Kiitos virkistävästä blogitoveruudesta tänä vuonna. Jatketaan ensi vuonna!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos sinullekin virkistävästä blogitoveruudesta, on ollut ilo tutustua! Siunattua joulun aikaa sinulle ja perheellesi!

   Poista
 2. Kiitos kuluneen vuoden mielenkiintoisista teksteistä 😊

  🔔Joulurauhaa!🎄

  VastaaPoista
 3. Häivähdys ja Kuvakehrääjä: kiitos teille ja siunausta! :)

  VastaaPoista

Kommentit ilahduttavat ja ovat tervetulleita! Ne julkaistaan tarkistuksen jälkeen. Sellaisia kommentteja, joissa yritetään käännyttää minua opillisissa kysymyksissä, kuten kasteasiassa, en kuitenkaan enää julkaise.